Kilpailusäännöt

 
 

 

1. Kilpailun järjestävät Grundig, Nova Vistan ja kumppanit. Kilpailuaika on 1.4.2018–30.11.2018. Kilpailu koskee vain yksityishenkilöitä. Grundigin, Nova Vistan ja kumppaneiden työntekijät, perheenjäsenet tai samassa taloudessa yritysten työntekijöiden kanssa asuvat henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun saatuja hakemuksia voidaan käyttää markkinointiviestinnässä.

2. Yksityisyyden suojaan perustuvan lainsäädännön mukaisesti Grundig ja Nova Vista eivät tallenna yksityisiä tietoja ilman hyväksyntää. Hakemalla kilpailuun verkkosivuillamme hakijat antavat Grundigille ja Nova Vistalle suostumuksen tietojesi tallentamiseen. 

3. Valitun hääparin on pidettävä häät syksyllä 2018.

4. Valittu hääparin tulee järjestää häät paikassa, jossa Grundigin kokit voivat valmistaa ruokaa ja tarjoilla valmistamansa ruoan.  

5. Valittu hääpari, joka saa Grundigilta hääillallisen, antaa Grundigille suostumuksen valokuvaamiseen ja videokuvaamiseen häissä. Hääpari antaa suostumuksensa kuvatun materiaalin käyttämiseen markkinointiviestinnässään.

6. Valittu hääpari suostuu haastatteluihin ja keskusteluihin, joista saatua materiaalia Grundig voi käyttää markkinointiviestinnässään. 

7. Valitun hääparin, joka saa Grundigilta hääillallisen, tulee hyväksyä, että illallinen on valmistettu saatavilla olevasta ylijäämäruoasta. Kokit pitävät mahdollisuuksien mukaan yhteyttä valittuun hääpariin ruokien valinnan ja ruokalistan laatimisen yhteydessä.

8. Valitun hääparin tulee jakaa tarvittavat yhteystiedot Grundigin käyttöön kampanjan loppumiseen eli marraskuun 30.11.2018 saakka. Tämän jälkeen kaikki tiedot poistetaan.

9. Kilpailuun osallistuvat hääparit suostuvat siihen, että Grundigin yhteistyökumppanit ovat heihin yhteydessä valintaprosessin aikana. 

10. Grundig pyytää luvan kaikkeen henkilökohtaisten tietojen käyttämiseen. Tietoja käytetään vain edellä kuvatulla tavalla. Grundig käyttää ainoastaan tarpeellisia ja tarkoituksenmukaisia ietoja. Tietoja ei säilytetä kauemmin kuin on tarpeellista kampanjan loppuun saattamiseksi.

11. Grundig pidättää itsellään oikeuden muuttaa kilpailusääntöjä kampanjan aikana.